Læsetid: 1 min.

FOLK

25. januar 2007

Oscarnominering I

Skuespiller Søren Pilmark er blevet nomineret til en Oscar. Og det er ikke for Harry-reklamerne, men for kortfilmen 'Helmer og søn'

Oscarnominering II

Det blev aldrig til en præsidentrolle, men nu har Al Gore i det mindste chancen for at vinde en Oscar for miljøfilmen 'En ubekvem Sandhed'. Den er ikke kun nomineret for bedste dokumentarfilm, men også for bedste originale sang!

Steven Seagal

I dag spiller den amerikanske actionhelt Steven Seagal med sit rockband Thunderbox i København. Skuespilleren begyndte sin musikkarriere i 1997 i Dallas. Måske fordi han aldrig blev nomineret til en Oscar for sine filmpræstationer.

Kim Larsen

Kim Larsen og Kjukken drager også på danmarksturné i dag. Den gamle hankat holder sig til musikken og har ikke været filmaktuel siden 'Midt om natten' i 1984. Han har dog netop lavet soundtracket til sin ven Erik Clausens nye film.

Al Capone

I dag er det 60 år siden, at den amerikanske mafiaboss Al 'Scarface' Capone døde. Han blev 48 år. Han er gennem tiden blevet udødeliggjort på det store lærred af en lang række skuespillere, heriblandt Robert De Niro.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her