Læsetid: 1 min.

folk

Franske kys En fransk pendant til 'happy slapping' er at kysse fremmede på gaden, filme det med mobilen og lægge det ud på n...
24. januar 2007

Franske kys

En fransk pendant til 'happy slapping' er at kysse fremmede på gaden, filme det med mobilen og lægge det ud på nettet. Måske det var noget for Sarkozys valgkamp?

Bloggere

DR gør det, Nyhedsavisen gør det og nu også de regeringsledere og forretningsfolk, som deltager i det årlige World Economic Forum. De blogger. Formålet er at øge åbenheden i forummet - og ja, hvorfor ikke? Hvis det fungerer for Torsten Jansen, så..

Lyserøde pantere

I morgen vil en gruppe unge fra Ungdomshuset under navnet 'Pink Panthers' erobre et lyserødt palads, som de kan kalde deres eget. Politiet gør sig klar til at bære panterne ud, ligesom de i efteråret hentede de pirater, der besatte Trekronerfortet.

Kampen mod pirater

Virkelighedens pirater er der færre af. Antallet af piratangreb er det laveste i otte år. De fleste pirat-angreb forekommer, når skibene ligger for anker. Sådan er det aldrig på film!


Outlandish

Brøndbystrand-drengene slutter sig nu til de kunstnere, der bakker op om Ungdomshuset. Det gør de ved at give koncert i det hus, som de unge allerhelst vil beholde. Mon ikke MTV-stjernerne trækker fuldt hus?

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu