Læsetid: 1 min.

Folk

23. januar 2007

George Bush

Præsidenten skal i dag holde den årlige State of The Union-tale. Det går ufatteligt godt vil nok være en overdrivelse.

Michael Meyerheim

TV 2 Charlies flagskonnert laver film om fodboldfamilien Laudrup. Det er en dokumentar. Man var ellers begyndt at forestille sig Niels Olsen som Michael Laudrup og muligvis Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke som de nye Lau-druphåb Mads og Andreas.

Nephew

Favoritterne til dette års Danish Music Awards 'are bringing sexy back' mener den hippe producer Timbaland. I hvert fald har de fået besked om, at de måske er at finde på hans næste plade i selskab med Justin Timberlake, Missy Elliott, The Hives og Nelly Furtado.

Muslimer

I Århus holder de i dag møde om byggeriet af en stormoské i Gellerup. Lige nu er det en 'måske Moské', da initiativtagerne har svært ved at rejse penge til den og ved at blive enige om, hvor den skal ligge.

Ole Hyltoft

Der var ren 70'erstemning, da et af DR-bestyrelsens nye medlemmer skrev kronik til Jyllands-Posten om det 'salonradikale' DR. Muligvis har han faktisk ikke hørt P3 siden 1970'erne, og det kunne forklare, at han kalder P3 for 'samlebånd af engelsksproget tråd.'

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her