Læsetid: 1 min.

FOLK

20. januar 2007

Sigurd Barrett

Danske børns gennemmusikalske yndlingshyggepianist, der sidste år gav Leo Mathisen en revival, fylder i dag 40. Bjørnen Bjørn giver nok en krammer.

Mirsad Zairi

Endnu en skæbne er knust på dansk asylpolitiks alter. Den albanske serber fik afslag på asyl, men da hans kosovo-albanske kone og datter på fire fik asyl, må familien skilles. De gode borgere i Mariager holder i dag fakkelmøde mod den usympatiske udvisning.

Carl Maria von Weber

Dagens tilbud til århusianerne: I dag kan I høre gratis opera-toner i Musikhusets foyer, når Den Jyske Opera giver smagsprøver på 'Jægerbruden' - et romantisk og uhyggeligt eventyr om kærlighed, venskab, bedrag og overnaturlige kræfter.

Muslimske nytårsfejrere

Mange muslimer verden over fejrer i dag det islamiske nytår, al-Hijira. Det er dog ikke en officiel helligdag, og fundamentalister er imod at markere den. Men det må de altså finde sig i, at vi gør i Folk alligevel. Godt nytår og god fest.

Nina Forsberg

Det er nok sidste udkald, hvis man vil feste i Ungdomshuset på Jagtvej. Nina Forsberg fra One Two, Kasper Eistrup fra Kashmir og Johan Olsen fra Magtens Korridorer optræder, når 'Ungeren' i aften holder gallafest med folkekøkken, gøgl, film, taler mm.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu