Læsetid: 1 min.

GAMLE NYHEDER

27. januar 2007

Information den 27. januar 1957

Operahus i Sidney

* Det er naturligvis altid opmuntrende for en arkitekt at vinde en konkurrence, men det er særlig opmuntrende, naar sejren i den grad er bilagt med kontanter, som en konkurrence, arkitekt Jørn Utzon, Hellebæk, netop har vundet i Australien. Han faar 80.000 kr. i præmie! Reuter og RB kom i dag følgende telegram: Den danske arkitekt Jørn Utzon har vundet førstepræmien, 5000 australske pund for en tegning til en operabygning i Sidney. Bygningen skal opføres paa Bennelong Point.

Information den 27. januar 1982

Hundeliv i Danmark

*Illum har afholdt den første mannequinopvisning med hunde og deres ejermænd i snor. Fænomenet har været kendt i England og USA længe, og det er nu nået Danmark. Opvisningen fandt sted i afdelingen for have- og fritidsartikler, tre ture op med rulletrappen. Der var sort af folk, der ved udgangen efter showet modtog hundekiks som gave og smagsprøve. Ny ernæringsrigtig hundemad til de firbenede kræsne ganer og til beroligelse for bekymrede ejere af overfede dyr.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her