Læsetid: 1 min.

GAMLE NYHEDER

*Det kan godt knibe for de danske FN-soldater at faa tiden til at gaa ude i ørkenen, og de har da ogsaa skrevet hjem og bedt om at faa sendt radioa...
24. januar 2007

Radio og bøger til FN-styrken

Information, den 24. januar 1957

*Det kan godt knibe for de danske FN-soldater at faa tiden til at gaa ude i ørkenen, og de har da ogsaa skrevet hjem og bedt om at faa sendt radioapparater og bøger. Forsvarets velfærdstjeneste har derfor nu sendt 25 batterimodtagere til den danske FN-styrke, og i gaar afsendtes yderligere et "kasernebibliotek" med 500 bind faglitteratur og nyere skønlitteratur. I forvejen havde FN-styrken de saakaldte feltbiblioteker, men de slaar ikke til. Maaske skal der senere en bibliotekar ned til styrken.

Afviser indgreb mod Tvind-skoler

Information, den 24. januar 1982

*Selv om de fleste partier i Folketinget er uenige i den holdning, der ligger til grund for Tvind-skolerne, så mener partierne, at der bør være plads til dem i det danske samfund. Det fremgik under en godt to timer lang forespørgselsdebat i Folketinget fredag. Debatten, der var rejst af folketingsmedlem Kristen Poulsgaard (Frp.), skulle afklare, hvordan regeringen ser på "Tvind-imperiets dispositioner i forhold til børn og unge samt udnyttelse af skatteydermidler, og hvad regeringen agter at foretage sig ved spørgsmålet." (....) Trods de kritiske røster kunne undervisningsminister Dorte Bennedsen ved debattens afslutning konstatere, at det er vigtigt at værne om friskolerne og at der også vil være flertal herfor langt ud i fremtiden.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her