Læsetid: 1 min.

FOLK

Fra bagsiden i Dagens Information
26. februar 2007

Sandie Shaw

Den engelske sangerinde Sandie Shaw fylder i dag 60 år, men hun bliver næppe lige så stor i sine egne 60'ere, som hun var i de rigtige 60'ere.

Fischer

Joschka Fischer bliver i dag afhørt af den tyske kommission, der har til formål at afdække sandheden om CIA's flyvninger i Europa. I Danmark har regeringen afvist kravet om en lignende undersøgelse, men det er jo heller ikke rart sådan at blive afhørt.

Roger Federer

Schweizeren Roger Federer kan i dag fejre sin 161. uge på toppen af mændenes verdensrangliste i tennis. Dermed passerer han den tidligere rekordindehaver Jimmy Connors, hvis 160 ugers 'regerings-periode' varede fra juli 1974 til august 1977.

Arrangører

I London er der i dag officiel åbning af det internationale polarår, men herhjemme venter vi dog til den 1. marts, hvor International Polar Year åbnes på Den Nordatlantiske Brygge i København. Det internationale Polarår skiller sig ud - bl.a. ved at vare to år.

Bjergbestigere

Discovery Channel har lavet dokumentarserien "Everest: Kampen mod toppen", men også en presseevent, der indebærer, at 24-årige Mikkel Carlsen i dag vil begynde et ugelangt ophold på en specialbygget 'base-camp' på et stillads på Nytorv.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her