Læsetid: 1 min.

FOLK

6. februar 2007

Lisbeth Knudsen

Bestyrelsesformanden skal finde en ny rektor til Journalisthøjskolen. Ansøgningsfrist er i dag. Ærgerligt, at hun selv er i bestyrelsen, nu når hun er arbejdsløs

Katrine Winkel Holm

DRs bestyrelsesmedlem er utilfreds med den redegørelse som seernes redaktør, Jacob Mollerup, har lavet om filmen Den hemmelige krig. Hun kalder det en fristil. Hun vil nu give Jacob Mollerup karakteren ikke bestået for ikke at have forstået opgaven rigtigt.

Kylie Minogue

Museumsgæsterne burde do the loco motion hen til Victoria and Albert Museum i London, hvor de should be so lucky, at se sangerindens garderobe, som de muligvis just can't get our of their heads, for victoriansk er den bestemt ikke.

Sanjay Dutt

Der er ikke meget at hoppe, danse, springe, græde, råbe, gøgle eller synge i en eksplosion af farver og gevandter for den store Bollywood-stjerne. I dag skal han møde op i retten ved en anti-terror-domstol i Mumbai. Mistænkt for ulovlig våbenbesiddelse.

Jimmy Page

Rygter florerer om, at Led Zeppelins oprindelige bassistþ John Paul Jonesþ er ved at forsøge at overtale en af verdens mest indflydelsesrige guitarister til at bestige trappeopgangen til himlen og gendanne bandet. Også Genesis & The Police har lovet at genopstå

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her