Læsetid: 1 min.

Folk

5. februar 2007

ved Thomas Hebsgaard

Aerosmith

Bandet starter sin første Europa-turné i otte år i Randers den 6. juni. Det var så 1-0 til Randers over Horsens indtil videre i år.

Kaspar Hvidt

Håndboldmuren abonnerer på Information, har vi hørt - han får den sendt hele vejen ned til Spanien. Det er vi lidt stolte af, for han er eddermame god til at stå på mål. Så god, at han i går vandt VM-bronze sammen med resten af det danske håndboldlandshold.

Thomas Helveg

Odense-drengen vender endelig hjem til Odense Boldklub efter et mistrøstigt ophold i Borussia Mönchengladbach. OB har også savnet en spiller, som virkelig kan holde den fynsksprogede fane højt, siden ur-OB'eren Lars Høgh forlod klubben.

Roxy

Chihuahua-hunden (det er sådan en i rottestørrelse) Roxy var nær død efter at være blevet smidt i fryseren af fem indbrudstyve i sit hjem i Los Angeles, fordi den gøede ad dem. Sådan nogle små kræ kan altså også være dødirriterende.

Bjørn Lomborg

Danmarks festligste indslag i klimadebatten holder fanen højt. I forbindelse med frigivelsen FN's nye klimarapport opfordrer han os nok en gang til at tage det roligt: Ok så, der er et problem, men så slemt er det heller ikke, mener han. Pyha.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her