Læsetid: 1 min.

Folk

Folk bragt i dagens Information
16. februar 2007

Anna Nicole Smith

Som den femte mand har den brat afdøde mega-model og milliardarvings livvagt nu meldt sig som far til hendes halvt år gamle datter.

Karen Jespersen

Opinionsmålinger viser ingen V-gevinst af hendes seneste partiskift. Kan man tale om Karen-effekten: Den kyniske kalkulation, der fremstår så udspekuleret, at den vækker folks ubehag og dermed får det modsatte resultat af det tilsigtede?

Michelle Manhart

Den barmfagre 30-årige mor til to er blevet frataget sin rang som sergent i USA's luftvåben og fjernet fra 'aktiv tjeneste', fordi hun i februarudgaven af Playboy over seks sider udfolder sig nøgen, men svingende med sin uniform og skydevåben.

George W. Bush

Nu er han svigtet også af rockstjernen Ricky Martin. Da Bush blev indsat som præsident, var Martin indbudt som hofsanger, men ved en koncert forleden gjorde Martins pegefinger en obskøn gestus, da han kvad en strofe om Bush.

Evighedspolitikere

Folketingsmedlem og fhv. udenrigsminister Niels Helveg Petersen (R) fejrer i dag kl. 17 på Kulturøen, Havnegade 6 i Middelfart, at han i 30 år har været byens folketingskandidat. Hvilket af sine børn påtænker han at kåre som sin afløser?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her