Læsetid: 1 min.

Gamle nyheder

Gamle nyheder bragt i dagens Information
23. februar 2007

INFORMATION DEN 23. FEBRUAR 1953
USA's politik i Mellemøsten bestemmes af oliefirmaerne

To fremtrædende senatorer krævede i aftes en grundig undersøgelse af forbindelsen mellem USA's udenrigspolitik og de store olieselskabers finansielle interesser, før senatet tager stilling til præsident Eisenhowers program for Det mellemste Østen. Kravet rejses af demokraterne Joseph O'Mahoney og Ester Kefauver. Sidstnævnte erklærede rent ud, at det amerikanske folk efter hans opfattelse ikke ønsker "en udenrigspolitik baseret paa de internationale olie-interessers afgørelser".

INFORMATION DEN 23. FEBRUAR 1982
Journalister returnerer Cawling-pris

I protest mod præmieringen af Ekstrabladets kampagne mod den tidligere B&W-chef Jan Bonde Nielsen vil journalisterne Leif Blædel, Information, og Erik Nørgaard, Danmarks Radio, returnere deres statuetter og slettes af listen over modtager af Cavling-prisen. Blædel og Nørgaard anfører, at "Ekstra Bladets kampagne efterlod mere indtrykket af perfid menneskeforfølgelse end af vilje til saglig belysning af nogle fænomener i erhvervslivet".

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her