Læsetid: 1 min.

GAMLE NYHEDER

1. februar 2007

INFORMATION DEN 1. FEBRUAR 1982

Abbé Pierre: Du må elske

*Dvs. du både kan og skal elske, og der er ingen anden udvej. Den, der beslutter sig for at elske, kommer Gud nær og gør verden bedre. (....) Abbé Pierres teologiske overvejelser er af og til værdifulde. Om samfundet har han udviklet et tankesæt, der snarest må kaldes utopisk-anarkistisk. Det er konsistent og præcist og kan godt stå selv, uden religionen. Abbé Pierre forholder sig hårdtslående kritisk til verdens rige og mægtige. Og altså, sådan som den katolske kirke har indrettet sig mægtigt i verden, har den ikke bare råd til sådanne folk, den har brug for dem.

INFORMATION DEN 1. FEBRUAR 1982

Israel accepterer fredskorps

*JERUSALEM. Den israelske regering gav søndag efter måneders diplomatiske forviklinger sin endelige tilslutning til, at soldater fra fire vesteuropæiske lande, Storbritannien, Holland, Frankrig og Italien, kan deltage i den multinationale fredstyrke, som skal udstationeres i Sinai, når den sidste del af området i slutningen af april leveres tilbage til Egypten. (....).

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her