Læsetid: 1 min.

Gamle nyheder

9. februar 2007


INFORMATION, den 9. Februar 1957

Luftens Robin Hood

Det var logisk, at det første der skete, da meddelelsen om Laker Airways' fallit kom, var at luftfartsaktierne skød i vejret på New Yorks børs. For de luftfartsselskaber, der er medlemmer af luftens kartel, IATA, har Laker været en torn i øjet, siden han i 1977 begyndte med sine billigrejser til USA. (...). De britiske Laker-kunder betragter virkelig den 59-årige Sir Freddie som en Robin Hood, der har taget fra de rige luftfartsselskaber og givet til de fattige englændere, der gerne vil ud at flyve. Moralsk støtte er kommet fra premierminister Margaret Thatcher, prins Michael af Kent, og rock-gruppen Police.


INFORMATION, den 9. Februar 1957

Tunnel under Sankt Bernhard ?

BERN. Den schweiziske regering har anmodet Italien om at gaa med til forhandlinger om en ny tunnel under Sankt Bernhard-passet, udelukkende for biltrafik. Man regner med en stor italiensk interesse for planen. Franskmændene har planer om at bygge en tunnel under Mont Blanc. Mulighevis vil de to projekter blive samarbejdet.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu