Læsetid: 1 min.

FOLK

Fra bagsiden af dagens Information
29. marts 2007

Mel Gibson

En stor mand i små sko. Et lille fynsk bryggeri har nu droppet ølnavnet Braveheart. Efter venlig, men bestemt opfordring fra Hollywood-stjernen.

Ib Eisenhardt

I Frederiksværk-Hundested Kommune har de en noget usædvanlig måde at fejre det internationale polarforskningsår på, mener den ishårde formand for Knud Rasmussen Selskabet. Kommunen har valgt at halvere åbningstiderne til Knud Rasmussens Hus.

Prins Joachim

Prins Henrik deltager i dag ved åbningen af Vaabenhistorisk Selskabs Jubilæumsudstilling 'Våben gennem 1.000 år' på Koldinghus Slot og overdrager protektoratet til sin yngste søn, prins Joachim. Bør han bære våben?

Oliver Jufer

Der falder i dag dom i sagen mod schweizeren Oliver Jufer, der i en brandert overmalede flere portrætter af Thailands konge. Han står til 75 års fængsel for majestætsfornærmelse... se venligst bort fra den forrige FOLK...

Armenere

Tyrkiets regering har brugt op mod 10 mio. kr. på at renovere den næsten 1.100 år gamle armenske Kristi Kors-katedral. Det er et forsøg på at forbedre Tyrkiets forhold til landets armenske mindretal. Det er sjovt, hvad et folkedrab kan gøre ved et forhold.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu