Læsetid: 1 min.

FOLK

16. marts 2007

Lakha Lama

Den tibetanske lama Lakha Lama gæster Århus og vil tale om at finde frem til den naturlige rummelighed i os selv, og hvordan vi modarbejder stress og udbrændthed.

Gyllefolk

Gylleramte holder i morgen årsmøde. Landsforeningen for gylleramte og dens medlemmer mødes i Odense, hvor bl.a professor og overlæge Hans Jørn Kolmos og MF'er Johannes Poulsen (R) holder oplæg. Gylle kan virkelig være noget lort for den, det rammer.

Atomfolk I

Irans præsident anklager Hollywood for psykologisk krigsførelse i en ny film med titlen '300'. Her skulle den amerikanske filmindustri efter sigende dæmonisere Iran og udstille iranere som vilde, morderiske og krigshungrende. Og så i disse missilskjoldstider.

Atomfolk II

Puha. Nu kan Melodi Grand Prix alligevel fortsætte uforstyrret. Det israelske bidrag 'Tryk på knappen', der handler om atomvåben, synes klart at henvise til Iran, men har nu fået grønt lys til at deltage. Så både Hollywood og nu Melodi Grand Prix mobber Iran.

Nussepude-folk

Hver femte blandt 2.000 mænd ynder at sove med en bamse. Hotelkæden bag undersøgelsen vil indføre en ny slags pude til de bamsetrængende hotelgæster. Det bliver en 'nusse-pude', som er 60-70 cm lang med to arme, som gæsterne kan krybe ind i.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her