Læsetid: 1 min.

Folk

FOLK bragt i dagens Information
7. marts 2007

Paris Hilton

Courtney Love er bekymret for stjernens planer om at arbejde som rådgiver for børn i en tv-serie. Paris er da en glimrende rollemodel.

Björk
Har ikke alene meldt sin ankomst på årets Roskilde Festival. Hun er også i gang med et nyt album med toner fra det kinesiske instrument 'pipa', den malisiske 'kora' samt et 10-personers kvindeligt hornorkester.

Naomi Campbell

Den smukke fotomodel bliver, som straf for at have overfaldet en stuepige, efter al sandsynlighed selv sat til at gøre rent i en offentlig bygning i New York City. Samfundstjeneste - så kan hun lære det.

Dalai Lama

Vil nu bruge den afdøde krokodillejæger Steve Irwins Zoo i Queensland til at udbrede sit budskab om kærlighed til alle levende væsener. Og ikke kun til dyr, som jo var Irwins store passion. Det er god karma.

David Lynch

I går skrev FOLK, at instruktøren i dag holder foredrag om meditation i København. Og tager man til Paris, kan man nu se en udstilling af hans kunstværker. Misundelsesværdigt, hvis han er fremragende til det hele.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her