Læsetid: 1 min.

FOLK

Fra bagsiden af dagens avis
27. marts 2007

Win Butler

Arcade Fire aflyste deres koncert i København søndag aften. Forsangerens stemme er væk. Lad os håbe, han har fundet den, når vi når til årets Roskilde Festival.

Jesper Helsø

Forsvarschefen fortalte forsvarsministeren, at han skulle have "drøftelser med den estiske forsvarschef", da han i 2006 rejste til Estland på jagt. Reelt var anledningen til rejsen en tredages vildsvinejagt med alt betalt. Det var ikke pænt sagt.

Bent Aarrebo Pedersen

Urmagerne gik 30 procent frem i januar. En urmagers skud efter to røvere kan have givet vind i sejlene, mener handelsstandsforeningernes formand. Selvtægt giver åbenbart indtægt.

Martin Geertsen

Gadenavne er lig med vigtig kulturhistorie, derfor skal Københavns vejskilte ændres, så de forklarer historierne bag, mener Københavns kultur- og fritidsborgmester. Vil han selv komme med forslag til den historiske bemærkning til Jagtvej?

Ray Davies

Medstifteren af The Kinks, mener at everybody's gonna be unhappy, når den pub, hvor bandet spillede deres første job, fjerner udstillingen af The Kinks memorabilia. Ejeren svarer vel noget i retning af stop your sobbing.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her