Læsetid: 1 min.

FOLK

Fra bagsiden i dagens Information
23. marts 2007

Hat gav bombefrygt

En mistænkelig pakke, som lå ved Christiansborg, sendte politiets bombehunde på arbejde i går. Men pakken viste sig blot at indeholde en hat til dronningen.

Justin Timberlake

Den republikanske senator Raymond Finney fra Tennessee har opponeret mod, at popsangeren Justin Timberlake bliver æres-borger i sin hjemstat. Senatoren mener, Timberlakes musik er uanstændig - det beviser sange som 'SexyBack'.

Skive får ungdomshus

Skive Kommune giver byens unge et ungdomshus. Men da mange unge flytter fra Skive, ansætter kommunen en person, som de unge kan bruge til at holde huset i gang. Mon de unge fra Jagtvej 69 så flytter til Skive?

Prinsen af melankoli

Den amerikanske singer-song-writer Will Oldham, der er bedre kendt under kunstnernavnet Bonnie 'Prince' Billy, er på besøg i København. I aften optræder han ved en udsolgt koncert på Vega i København med sine melankolske sange.

Ny playstation

Det er en lykkelig dag for legebørn i alle aldre, for i dag lanceres den længe ventede Playstation 3 iEuropa. Spillekonsolen har været tilgængelig i Japan og USA siden december 2006.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her