Læsetid: 1 min.

Folk

FOLK bragt i dagens Information
21. marts 2007

Persisk nytår

I dag fejrer man Nowruz, eller persisk nytår, i Iran, Afghanistan samt blandt kurdere i Irak, Tyrkiet og Syrien.

Elton John

Elton John skulle have været hovednavnet på Plymouth Jazz Festival i Trinidad og Tobago, men ørigets religiøse overhoved, ærkediakonen Philip Isaac, er ikke nogen stor fan af den farverige sangers livsstil. Derfor måtte festivalen takke nej tak til Elton John.

Robbie Williams

Afvænningsklinikken 'Cottonwood de Tucson', som for nylig behandlede Robbie Williams, men som han forlod i utide, vil nu sagsøge sangeren, der ikke var begejstret for klinikken og beskrev den som værre end en koncentrationslejr.

Red Chefen

Topchefer er genstand for misundelse og miserable lønninger. Det vil kampagnen 'Red chefen' nu gøre op med. Bliv fadder i Red Chefen og betale 20 kr. om måneden for at give danske topchefer et "bedre og værdigt liv."

I dag skal der da fejres

I dag er FN's internationale dag mod racisme, dagen er samtidig FN's internationale poesidag. Men det er ikke det hele. I dag er nemlig også Verdens Downs syndromdag.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her