Læsetid: 1 min.

Folk

Fra bagsiden i dagens Information
19. marts 2007

Hævneren fra badet

...som mange sikkert husker fra 'Farligt begær', Glenn Close, fylder 60 år i dag. Måske hun er blevet mildere med årene. Fødselsdagshilsner skal der lyde her fra FOLK.

Turèll-folk

I dag ville Dan Turèll være fyldt 61 år. I dagens anledning vil borgmester Hans Toft indvie den nye plads i Vangede: Dan Turèlls Plads. Samme aften uddeles Dan Turèll Prisen til skuespilleren Farshad Kholgi.

Selviscenesættere

I dag vil to kunstnere fra boomerangteatret forsøge at komme i Guinness Rekordbog med hotdogspisning. De vil være forklædt som to siamesiske tvillinger fra Island. De gør det for at skabe debat om, hvor langt man som kunstner kan gå for 'five minutes of fame'. Tja...

Dværgbande

Malaysisk politi har arresteret otte medlemmer af en 'dværgbande'. Ifølge avisen The Star havde banden specialiseret sig i at bryde ind i huse gennem små åbninger. Avisen oplyser ikke, om der rent faktisk var tale om dværge, eller om de blot var små af statur.

P-Charmører

I dag indleder de københavnske parkeringsvagter en kampagne om de nye regler for betalingsparkering. Der vil derfor være kaffe, P-bolsjer og foldere om de nye regler til dem, der ønsker. Alt for et bedre arbejdsmiljø. Men hvorfor ikke bare slå en streg over vores bøder?

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu