Læsetid: 1 min.

Gamle nyheder

Gamle Nyheder bragt i dagens Information
7. marts 2007

Information, den 7. Marts 1957

Rejsegilde paa Risø

Lørdag formiddag holdes der rejsegilde paa en hel række bygninger paa Risø, laboratorierne, værkstedsbygningen, bygningen til nul-energiopstillingen, 12 boliger og herberget. Ogsaa den høje meteorologimast skal være færdig til lørdag. Traktementet bliver ikke det traditionelle med kransekage og vin, men øl og pølser.

Information, den 7. Marts 1982

Halvsøvne

Lørdagsnovellen er skrevet af den tyske forfatter Botho Strauss og indgår som afsnit i hans seneste bog "Paare Passanten", der er blevet hyldet af en næsten enstemmig kritik. Per Øhrgaard portrætterer forfatteren: Botho Strauss (f. 1944) bliver tit, og med rette, fremhævet som en af de nye betydelige forfattere i Vesttyskland: en der giver en generation særlig præcist mæle, og som kan fortælle særlig autentisk om dagliglivet i "ensomhedens Disneyland", som det hedder i den her aftrykte tekst. Det er den moderne verden, hvor alle skal "komme hinanden ved", men ingen må komme hinanden nær. (....)

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu