Læsetid: 1 min.

Gamle nyheder

Gamle nyheder bragt i avisen
22. marts 2007

Information, den 22 marts 1957

Historier fortalt af mester

Færøerne hører jo endnu til Danmark, hvad der vil sige, at William Heinesen af den by Thorshavn har sin plads blandt de ypperste skribenter paa det moderne danske parnas. Mange er vist ikke klar over dette, men nu, da en af hans store romaner er kommet i folkeudgave, og hans nye bog, den vidunderlige novellesamling Det fortryllede Lys ligger paa boghandlernes liste, skulle det gerne staa klart, at selv om Heinesen lever fjernt fra al københavnsk publicity, tilhører han dog den meget lille haandfuld forfattere, der skaber den moderne danske litteratur. (...).

Information, den 22 marts 1982

Ungdomshus

Kravet om, at der skal vælges en bestyrelse for at unge i København kan få et ungdomshus, er nu opgivet, oplyser repræsentanter for den såkaldte BZ-brigade til Information. Under de igangværende forhandlinger har kommunerne accepteret, at de unge på deres fællesmøder kan nøjes med at vælge en kontaktgruppe. BZ-brigaden har nu i øvrigt afleveret deres signalement af det børne- og ungdomshus, de forestiller sig etableret. Det skal placeres i den indre by eller på Nørrebro.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her