Læsetid: 1 min.

FOLK

Fra bagsiden af dagens Information
27. april 2007

Christopher Lee

En af alle tiders største gyserskuespillere bliver i dag 85 år. Efter FOLK-bestyrerens mening er Lee den bedste Dracula til dato - i al fald i farver.

Virginia Woolf

Hende skal man ikke være bange for. Det er de heller ikke på Rosenkilde Bahnhof, et nyslået dansk forlag for kvalitetsskønlitteratur, der åbner i dag med udgivelsen af den engelske forfatters smukke, sidste romanperle, 'Mellem Akterne' - for første gang på dansk.

Lone Hertz

Næ, det er ikke den folkekære skuespillerinde fra 'Frk. Nitouche', men en navnesøster med særligt blik for alternative virkeligheder, idet hun både er krystalhealer, numerolog og clairvoyant. Hende og andre synske kan i dag opleves på Copenhagen Spiritual Festival.

H.K.H. Frede

Kronprinsen, som er et skidt forbillede ved at fravælge barselsorlov, overrækker i dag Forskningskommunikationsprisen på 100.000 kr. til forskere, der er fremragende formidlere. Upassende nok sker det på Galathea III's kuldsejlede forskningsflagskib, Vædderen.

Elvis Larsen

Europas bedste Elvis-imitator, hvis rigtige fornavn er Jens, er et af hovednavnene i Fast & Furious Car Show i Fredericia i weekenden. At dømme efter programmet lyder det som et rent orgie i americanakitsch og hjulspin. Der optræder også nogen, der hedder Fuelgirls.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her