Læsetid: 1 min.

FOLK

Fra bagsiden i dagens Information
17. april 2007

Catherine Deneuve

YSL's muse, den 63-årige Deneuve, kan i år fejre 40 års jubilæum som filmdiva og er i fuld vigør. I april indspiller hun en film med Susan Sarandon. En lovende cocktail.

Pensionistmajestæt

Nu vi er ved de kongelige kvinder, så trådte HKH dronning Margrethe i går ud på balkonen og dermed ind i den officielle pensionistalder med sine 67 somre. Pensionist? 'Visse vasse, det bruger vi ikke i vor familie', siger Daisy. 'Jeg bliver siddende til, jeg falder af pinden'.

Tudekongen

Margrethes fætter, Carl Gustaf XVI mener sig udsat for perfid personforfølgelse. Men svenskerkongen er også et let bytte. Et satireprogram på svensk TV4 om 'Kalle' og Silvia får selv kongeparrets tre børn til at vride sig af grin, klynker HKH til det svenske blad Chef.

Foghs forbandelse

Pressemøde i dag i forbindelse med premieren fredag på den prisbelønnede film 'AFR', der fortæller historien om Anders Fogh og hans hemmelige mandlige elsker Emil. Filmen skabte Ekstra Blads-forsider om homorygter, og Pia K. vil have den infame film stoppet. NU.

Ulla Tørnæs

I dag rejser udviklingsminister Ulla Tørnæs (V) til Kina for at diskutere den brølende asiatiske stormagts økonomiske rolle på det afrikanske kontinent. De læste rigtigt: Afrika. Vil Ulla forsvare afrikanerne mod Kina? Næh, lur mig, hun vil eksportere mere dansk.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her