Læsetid: 1 min.

FOLK

Fra bagsiden af dagens Information
14. april 2007

Amy Winehouse

Den 17. oktober er den nye dato for den udsatte koncert med den engelske sangerinde, der egentlig ikke ville have været på afvænning.

Prinsen

'SF raser over Joachims selskabsjagter', lød en overskrift på Politiken.dk. Og man tænker umiddelbart om socialisterne mon pludselig er begyndt at bekymre sig om Joachims natlige udskejelser. Men det handler vidst om jagt på godset.

Sømænd

Vikingeskibsmuseet i Roskilde søsætter de fleste af de største skibe i dag. Hvis altså vejret tillader det, bemærkes det. Èt af dem skal sejle til Irland til sommer. Hvis sømændene er bange for bølgerne i Roskilde Fjord, så er Nordsøen måske ikke en god idé.

Århusianere

Så er det i morgen, at de hvi'e kan genvinde noget af æren ved at vinde over oprykningskonkurrenterne SønderjyskE. AGF's tilhængere bevarer troen. Og det på trods af at sæsonen indeholder en uafgjort kamp mod bundholdet Brabrand. Imponerende.

Pippi

Hameln bliver i denne weekend fyldt med mennesker med vandrette fletninger og lange strømper. Og det er altså ikke, fordi en rottefænger har lokket dem til. Nej, det var vel et dygtigt markedsføringsteam.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her