Læsetid: 1 min.

FOLK

Fra bagsiden i dagens Information
11. april 2007

Politifolk

I dag er det onsdag, så Folk handler om politifolk. Dem står der en masse om i det seneste nummer af Dansk Politi, som især handler om Ungdomshus-aktionen.

Den frygtløse
På side 22 kan man for eksempel læse om en gruppe Aalborg-betjentes eventyr på Nørrebro. "Hr. Og Fru Danmark ville have syntes, det var grelt, men der skal meget til at påvirke os," fastslår én, der hedder Heidi.

Jokeren

Hemmeligheden er god mad: "Vi kan som sådan holde til hvad som helst, bare vi får nok mad og drikke undervejs. Der var et hav af kage og chokolade. Og jeg har for øvrigt også hørt, at der var frugt," siger en anden, der hedder Johni.

Kagemanden

Men det var ikke nok med frugt og kage, tænkte en ældre herre fra Hvidovre. Så han købte basser for 1.200 kroner til de aktionerende betjente. "Folk var ellevilde," siger halvdelingsfører MortenSteen.

Og Nordmanden

Og nå ja, så kan man selvfølgelig også blive betjent i Norge (det står der dog ikke i Dansk Politi). Faktisk er der lige nu tre ledige stillinger i Romerike politidistrikt - så kan man komme til at patruljere i Lørenskog. Hehe, Lørenskog.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu