Læsetid: 1 min.

FOLK

Fra bagsiden i dagens Information
3. april 2007

Prinsesse Madeleine
Det svenske kongehus' nydeligste prinsesse er blevet lagt for had af en britisk sekt, fordi hun havde en afslørende kjole på. Sjovt, så forskelligt den slags virker på folk.

Abba-Benny

Den fuldskæggede hit-milliardær Benny Andersson har ligget nr. ét på Svensktoppen i 143 uger i træk. Den rekord blev fejret med en reception hos radioværterne. Benny blev kun fem minutter, men han var dog så betænksom at tage kagen med, da han gik.

Rod Baber

Den britiske bjergbestiger vil til maj være den første nogensinde, som taler i mobiltelefon på toppen af Mount Everest. Han mener at kunne fange signal fra en mast i Kina, hvis det er godt vejr. Hold kæft, det må være irriterende at nå toppen samtidigt med ham.

Miss Norge

Vore nordlige naboer i den tidligere koloni holder i øjeblikket vejret, mens det bliver afgjort, hvem der skal være Miss Norge i 2007. Der er tolv tilbage, og en af dem, som skal vælge en vinder, hedder Runar.

Ølsælgere
Og nu vi er ved Norge, så er der observeret en ny rekord blandt fjeldfolket: Det er et hotel ved Gardermoen lufthavn, som tager 94 kr. for 0,6 l øl. Uforskammet, synes Jan H. Amundsen, tidligere chefredaktør for bladet ØL. Bladet er i øvrigt nedlagt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her