Læsetid: 1 min.

FOLK

Fra bagsiden af dagens Information
2. april 2007

Benedikte

Hans Christian Andersens priskomite uddeler i dag priser for 12. gang. Prinsessen er til stede ved prisoverrækkelsen. Tina Turner kunne vel ikke.

Bob Dylan

Folkesangeren giver koncert i Forum i aften. Og senere i år, 5. maj, optræder han i Messecenter Herning. Han mente det virkelig, da han besluttede at kalde sin tour for Neverending. Det dér med at stoppe på toppen tiltaler ham måske ikke.

Johannes Paul II

På toårsdagen for pavens død modtager Vatikanet titusindvis af dokumenter og skrifter, der vil foreslå, at han bliver erklæret salig, det sidste skridt inden helgenkåring. Selv i døden slipper man åbenbart ikke for bureaukratiet.

Paul David Hewson

Bono er nu blevet Sir Bono. Han har modtaget The Most Excellent Order of the British Empire for sin musik og sit humanitære arbejde. Andre har før sagt nej til ordnen. Men ikke Bono. Undskyld, Sir Bono.

Ungdomshusbrugere

Så nåede konflikten til Grønland. I den lille landsby Narnotalik er otte Jagtvej-gadeskilte blevet klistret ovenpå de oprindelige. Der er sikkert mange i Borgerrepræsentationen der ville ønske, at Jagtvej faktisk lå i Grønland.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her