Læsetid: 1 min.

FOLK

Fra bagsiden af dagens Information
19. april 2007

Mekanikere

Sophia Loren optræder som det ses kun iført sort lingerie på Pirellis værksteds-kalender 2007. Der bliver sikkert gnedet en del med twist derude. Utroligt, hun er 72! Ismail Ax

var den kryptiske besked skrevet med rødt blæk på armen af den koreanskfødte massemorder fra Virginia Tech i USA. Utallige blogs og mindst tre nye hjemmesider opstod i går i forsøg på at tolke, om det var navnet på hans e-mail eller noget okkult. Gæt selv...

Hamlet

Den gamle traver, den gale danske prins fra Elsingore, skal atter knuge kraniet i sin hånd med ordene... For i dag inviterer dem bag opsætningen af Shakespeares 'Hamlet' til pressemøde på Kronborg. Den svenske dramatiker og instruktør Lars Norén kører bussen i år.

Saksesøstre
Nu da ABBA ikke vil indvilge i en genforening, så kan festglade poptøser, balløver og musikelskere få glamour-popstøv til deres glade hår, når den amerikanske kvintet Scissor Sisters lægger vejen forbi K.B. Hallen i aften med deres dansable diskorock.

Linselus
Verdens mest grådige Zeiss-linser vil flokkes som fluer om en ost i solen, når Cannes Film Festival holder pressemøde i dag. Den eksklusive bio-trendsætter på Rivieraen fylder 60 i år. Specialguests er Martin Scorsese, og juryformand er instruktøren Stephen Frears.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her