Læsetid: 1 min.

Gamle nyheder

Gamle Nyheder fra dagens Information
21. april 2007

Information, den 21. April 1957

Fred Astaire still going strong

Hvis man er særligt interesseret i lystspil eller musicals er der spændende nyheder: Daddy Long Leg med den aldrende, men stadig lige dygtige Fred Astaire, der denne gang danser med Leslie Caron, High Society med Bing Crosby, Frank Sinatra og Louis Armstrong. Last Time I Saw Paris med bl.a. Elizabeth Taylor og Van Johnson, Seven Brides for Seven Brothers, der skal være en overmaade original og morsom musical, Oklahoma og de rene musikfilm: Rock around the Clock (som var den første panikskabende rok og rul-film).

Information, den 21. April 1982

Svensk pølse-snack

Da Dagens Nyheter for nylig besvarede den danske kritik af svenskerne med en række bidrag om Danmark skrev en svensk samfundsforsker : "Något är ruttet i konungariket Danmark. Eet land som stinker, mera av ost än av fabriksskorstenar. Eet land där måltider snarere går ut på att spise godt än att tanka en näringsriktig födoänmesblanding. I Danmark säger man att de är 'sammenspiste', när någon är en försvuren måtståndare til något, är han en 'indædt' motstander, när någet är nästan färdigt för beslut är det 'grydeklart', men är det tvärtom något man vill bordlägga så skall det 'syltes'. (....)

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her