Læsetid: 1 min.

Folk

31. maj 2007

ved Thomas Hebsgaard

Kong Harald

Den norske 70-årige regent brugte en del af pinsen på at fiske i Namdalen i Trøndelag. Men han fangede ikke noget.

Homopromo'er

I Polen vil en opskræmt regeringsrepræsentant have gransket Teletubbies. Seriens lilla fyr, Tinky Winky, er (igen) under mistanke for at promovere homoseksualitet. "Jeg lagde mærke til, at han bar en kvinde-håndtaske," siger regeringsrepræsentanten.

Tv-seere

Det er snart længe siden, at

Ungdomshuset blev udryddet, og det går ud over Natasja Crone, Divya Das og Poul Erik Skammelsen: Nu ser folk gennemsnitligt blot TV 2 News i fem minutter. Om ugen.

Ensomme cyklister

Nu mangler kun Rolf Sørensen, så har næsten alle tilstået, at de dopede sig. Og alle gjorde de det individuelt og helt selv, også Bjarne på Telekom, hvor næsten die ganze Mannschaft var dopet. Og hver især stod de for det HELT alene. Ligesom Basso og Hamilton.

Jan Guillou

Den svenske krimiforfatter skælder skandinaviske medier ud for at blæse terrortruslen ud af proportioner: "Tre svenskere er døde af terror siden 2001, i samme periode er 37 døde af kvælning i forbindelse med indtagelse af grillkyllinger."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her