Læsetid: 1 min.

Folk

30. maj 2007

ved Anita Brask Rasmussen

Paul Wolfowitz

Den kendte men ikke populære direktør for Verdensbanken træder tilbage i dag. Hans skål vil sikkert blive drukket. Men ikke i gravøl.

Helge Sander

Videnskabsudvalget har kaldt videnskabsministeren i åbent samråd om Galathea-ekspeditionens omdømme. Det var muligvis ikke sikkert, at de ombord-værende skulle have taget sømandslivet så seriøst.

Hans Christian Schmidt

Et knap så sexet samråd finder sted i fødevareudvalget hvor fødevareministeren skal samtale med udvalget om tobis- og ålefiskeriet. Samme terminologi selvfølgelig, men nok knap så interessant for pressen

Eyvind Vesselbo

Den gråtoppede venstremand fandt pludselig sig selv i spot-lyset, da man på Politiken mente, at han ville skifte til Ny Alliance. Naser Khader troede det også. Men det viser sig alligevel, at det ikke er alle, der vil spise thaimad med Khader.

Naser Khader

Men Ny Alliance-manden kan jo invitere Morten Albæk, Michael Kristiansen, Henrik Qvortup og de andre med på restaurant Kiin Kiin på Nørrebro til august, når de får besøg af verdens bedste thaikok. Så kan det jo være, Vesselbo alligevel vil med.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu