Læsetid: 1 min.

FOLK

Fra bagsiden i dagens Information
29. maj 2007

Jane Fonda

Skuespillerinden fik en ærespris ved filmfestivalen i Cannes. Man må gå ud fra, at det ikke er hendes fitnesskarriere, juryen har haft i tankerne.

Lina Rafn

Sangerinden fra Infernal græder åbenbart ikke kun, når hun er ensom, men også når hun ikke kan få make-up og scenekostumer trukket fra i skat. I dag mødes hun med skatteminister Kristian Jensen for at diskutere den ulykkelige situation.

Lars Ulrich

Den tunge trommeslager, der trods næsten 30 år i USA holder fast i den nordsjællandske accent, har fået en søn sammen med Connie Nielsen. Der vil blive sunget godnatsange om Ole Lukøje i det hjem som om intet andet havde betydning.

Richard Fairbrass

Forsangeren fra Right Said Fred var for sexet, mente man i Rusland, da han forsøgte at deltage i en demonstration til fordel for homoseksuelles rettigheder. Han fik et par på hovedet, så det er altså sandt. Han er så sexet, at det gør ondt.

Anja Piil Overby

Musikprogrammets værtinde troede sig sikker, da det så ud som om

musikdækningen på DR ikke skulle spare, men de fik en overraskelse. Musikprogrammet lukker til efteråret og andre musikprogrammer er også truet. Det er overhovedet ikke sjovt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her