Læsetid: 1 min.

FOLK

Fra bagsiden i dagens Information
1. maj 2007

Ølelskere I

I dag genopstår en af dansk ølkulturs ældste klassikere, Rød Tuborg - lagerøllen, der stammer fra 'før verden gik af lave'. Dog kun for en begrænset periode.

Ølelskere II

Fra samme epoke stammer arbejderklassens internationale kampdag, som i dag ligeledes føles som et nostalgisk indslag fra dengang, da arbejderklassen animeredes af kollektive utopier. Mon ikke øl-komaen atter sænker sig over dagens pligtøvelse i Fælledparken?

Ritt

Overborgmesteren tager hul på dagens ritualer, når hun på Arbejdermuseet uddeler 'Årets Anker', en statuette af Danmarks sidste rigtige arbejderfører og en check på 50.000 kr. Prisen går til en ildsjæl, for hvem solidaritet er mere end en 1. maj-parole.

Ritter

FN's eksvåbeninspektør besøger Danmark. Ret havde Scott jo, da han forudså, at der ikke var masseødelæggelsesvåben i Irak. Nu forudser han, at Iran står for tur som mål for et amerikansk gennemtvunget regimeskift. 'I've seen the future, brother, it is murder.'

Roger Waters

Solokarrieren sidden bruddet med Pink Floyd har ærligt talt ikke været synderlig imponerende for den engelske rockmusiker og sangskriver. Arrangørerne forventer da også kun, at 10.000 tilhørere gider møde op for at høre hans koncert i dag i Augustenborg Slotspark.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her