Læsetid: 1 min.

FOLK

Fra bagsiden i dagens Information
21. maj 2007

Ny Irma-pige

Irma-pigen bliver 100 år i år. I den anledning har Irma-kæden stillet 35 elever fra Danmarks Designskole udfordringen at give hende en total make-over.

Forældre

Moderne forældre lader deres børn udfolde sig og kører dem gladeligt rundt til fritidsinteresser, men for en tysk kvinde strakte moderkærligheden sig så langt, at hun kørte sin 17-årige søn hen til en smykkeforretning, han gerne ville røve.

Christina Aguilera

Den amerikanske popsangerinde Christina Aguilera har netop fået grønt lys fra de kinesiske myndigheder til at holde koncert i Shanghai i juni. Hendes tekster skulle først i gennem en 'anstændigheds-test', som hun bestod. Men hun synes stadig, hun er 'dirty'.

Danske millionærer

Sidste år steg antallet af millionærer i Danmark med 2.338 personer. Totalt set er der dog fortsat få af dem, nemlig 15.608 eller 0,3 procent af befolkningen. Antallet af personer, der skal betale topskat skønnes at være steget med 70.000 til 925.000 personer.

Rige chefer

En gruppe danske mandlige ledere og mellemledere i alderen 25 til 39 år kører meget stærkt, viser Færdselssikkerhedskommisionens nye handlingsplan. Disse fartsyndere adskiller sig fra de meget omtalte fartglade, yngre mænd. Cheferne er nemlig ligeglade med fartbøderne.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her