Læsetid: 1 min.

FOLK

Fra bagsiden af dagens Information
18. maj 2007

Dicte

Sangerinden Dicte er blevet hyret af Miljøstyrelsen til at synge en sang for klimaet. Dicte bad Peter Belli synge duet, og de synger sammen sangen 'Har Vi Feber'.

Håndboldpiger

Det er ikke pengene, der skal drive Slagelse-spillerne frem til sejr på søndag i den afgørende Champions League-finalekamp. Slagelses spillere har ingen bonusordning som andre hold og har derfor ikke nogen umiddelbar udsigt til ekstra penge.

José Mourinho

Fodboldklubben Chelseas portugisiske manager, Jose Mourinho, er blevet anholdt i London. Han beskyldes for at have medbragt en hund til England fra Portugal uden dokumenter. Mourinho blev anholdt, da han nægtede at aflevere terrieren.

Anna Nicole Smith

Anna Nicole Smiths testamente er nu offentliggjort. Anna Nicole efterlod sig ca. 500 millioner dollar, som hun selv arvede fra sin afdøde mand, J. Howard Marshall II, som selv havde tjent dem på olie. Datteren Dannielynn er enearving til de mange millioner.

Jane Fonda

Jane Fonda vil indspille en erotisk film med sig selv i hovedrollen. Hun vil bevise, at det er muligt at have et godt sexliv, selv om man er fyldt 70. Hun mener, man ikke betragtes som sexet, når man passerer en bestemt alder, men det passer faktisk ikke.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her