Læsetid: 1 min.

Folk

28. juni 2007

ved Mette Jensen

Hotelgæster

Man behøver ikke være rockstjerne for at smadre hotelværelser. Et spansk hotel giver 30 gæster lov til at gå amok på lovlig vis. Hotellet skal nemlig bygges om

Danskeren

Iflg. Danmarks statistik hedder den typiske dansker Peter Jensen, er 38,8 år og har været gift med Anne i fem år. Sammen har de 1,85 børn. Peter og familie tager til udlandet i ferien en enkelt gang om året og helst til Spanien. Mon de 1,85 børn skal betale fuld pris? Madelskere

Kan nu glæde sig over, at marihuana skal være lovligt madkrydderi i Indonesien. Det er budskabet fra vicepræsident Jusuf Kalla, der ikke går ind for fuld legalisering. I lokale retter indgår marihuana ofte som hemmelig ingrediens - ligesom koriander.

Royalister

Medlemmer af organisationen Royal Ungdoms medlemmer er meget skuffede over, at den royale barnedåb ikke bliver vist på storskærm på årets Roskilde Festival. De sammenligner barnedåben med en fodboldlandskamp. Varme bajere og barnedåb?

Kenneth Carlsen

Den ellers altid optimistiske tennisspiller Kenneth Carlsen forlader nu dansk tennis. Han vil således ikke længere være at finde på det danske tennislandshold og vil ikke længere gøre sig gældende internationalt. Nu er det altså officielt.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu