Læsetid: 1 min.

FOLK

8. juni 2007

ved Kristian Villesen

George Michael

Den britiske popsanger George Michael ventes i dag at blive dømt i retssagen, hvor han er tiltalt for at have taget stoffer. Fy.

Dennis Rommedahl

Engang var landsholdsspillere seje og meget voksne. Men tiden går, og pludselig ændrer den slags sig. Som når Rommedahl scorer et mål og viser en undertrøje med teksten "Boing Boing." Og så mod Letland. Gad vide, hvor længe han i øvrigt har rendt rundt i den.

Oddere

I Odder indledes spillefestivalen "An Odder Las Vegas" i dag. Der vil være lysshow, spillehaller, boksearena og optræden af kendte entertainere. Las Vegas-festen har også sin egen møntfod, Odderdollar. 12 par vil desuden blive gift i et gruppebryllup i byen.

Menighedsrødder

Landsforeningen af Menighedsråd holder årsmøde. Blandt højdepunkterne er uddelingen af den kirkelige filmpris Gabriel, der har til formål at gøre kirken og dens brugere mere opmærksomme på filmens verden. Det var vel at mærke kun ét af højdepunkterne.

Louise Frevert

Overvejer at lave endnu et borgerligt parti - en helt ny alliance. Til Lokalavisen Østerbro siger hun, at grundtanken er, at Danmark skal beskrives som en virksomhed. Nytænkningen rækker også til en maksimal skatteprocent på 50 og en stram udlændingepolitik.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her