Læsetid: 1 min.

FOLK

7. juni 2007

Ved Kristian Villesen

Al Pacino

Al Pacino modtager i dag det amerikanske filminstituts Life Achievement Award. Tidligere har Hitchcock, Martin Scorsese og Jack Nicholson fået den 35 år gamle pris.

Basserne

Tegneserien om Basserne har også eksisteret i år 35 år, og det fejres på Nytorv, som i dag er omdannet til Pløresødallejren. Her uddeles Bassernes Humørpris på 10.000 kr. til en særligt morsom person. Det kan umuligt blive ham, der skriver Basserne.

Licensbetalere

DR's nye netsatsning, DR Update, har premiere i dag. Den nye nyhedskanal kan ses på internettet og vil sende opdaterede nyhedsudsendelser og vejrudsigter. Gad vide, hvor de har fået den originale idé fra? Og hvor meget den koster i disse nedskæringstider?

Paris Hilton

På Madame Tussaud's i London er voksfiguren af Paris Hilton nu blevet iklædt en sort og hvid fangedragt, som den skal have på, så længe den rigtige Paris er i fængsel. Den virkelige dragt er ganske vist orange, men den sort/hvide er selvsagt mere illustrativ.

Dumrianer

Johnny Knoxville slæbes i retten af en fyr, som hævder, at Jackass-stjernen lovede ham 58 mio. dollar, hvis han ville anbringe sine kønsdele i en musefælde. Det gjorde han. Fælden smækkede og staklen måtte søge lægehjælp. Nu vil han gerne se nogle penge.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu