Læsetid: 1 min.

Folk

16. juni 2007

Jennifer Aniston

Den hotte, men forladte, Jennifer Aniston skal være producent på en musical om syngende fængselsfanger. Casting er udsat, til Paris Hilton er på fri fod?

80'er-folk

Alphaville drømmer om at være 'Forever Young', og Nenas '99 luftballoner' svæver gennem luften, når der lørdag inviteres til 80'er-fest i Esbjerg. Crepehår, lyserøde benvarmere eller skakternett-shirt er så godt som påkrævet.

Daniel Agger

Han ejer halvdelen af en pub i hjembyen Hvidovre, og nu erLiverpool-forsvarerens første mål i den røde trøje, et dommedagsdrøn fra 32 meter mod West Ham tilbage i august, blevet kåret til sæsonens bedste Liverpool-mål. Skål og tillykke.

Anti-bøssekarl

USA's seksuelle minoriteter tager sig til hovedet efter nomineringen af en stærkt religiøs læge til embedet som formand for landets sundhedsstyrelse. James W. Holsinger har tidligere skrevet, at analsex er både unaturligt og traumatisk. Sikke noget fis.

Hestehvisker

Den berømte (?) amerikanske hestehvisker Monty Roberts giver lørdag prøver på sin kunnen i nærheden af Århus. Roberts' heste-hviskeri er baseret på gensidighed og samarbejde. Sjældent harsodomi været så smukt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her