Læsetid: 1 min.

Overskrift

20. juni 2007

ved Maria Skov

Indiana Jones

Verdens mest populære skattejæger bliver nu til legomand. To centimeter høj og gul kommer han på hylderne i verdens legetøjsbutikker i 2008.

Bill Clinton

Går nu aktivt ind i fruens valgkamp. Hillary klarer sig nemlig mindre godt i staten Iowa, hvor Bill er yderst populær. Nu griber han så muligheden for at træde ud af rollen som førstedame.

Kinesere

Vil bygge en motorvej på Mount Everest fra bjergets fod og op til en lejr 5.200 meter over havets overflade. Det skal gøre det nemmere at få den olympiske flamme omkring bjerget ved OL i 2008. Hvilken argumentation.

Nazitvillinger

To 14-årige amerikanske tvillinger med de eksotiske navne Lynx og Lamb Gaedes optræder 28. juli med nazisange på Nordiska Festivalen i Sverige. "Vi vil bare værne om den hvide race," siger pigerne, der i deres sange beskriver nazisten Rudolf Hess som en fredelig mand.

Clubgæster

Drak i weekenden kalveblodsshots til Coma Club-fest i København. De gæster, der var iført en for kedelig udklædning, fik rå kalvelever i underbukserne - fem valgte dog bare at gå hjem i deres triste tøj. Kedeligt.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu