Læsetid: 1 min.

100 dræbt af selvmords-bombe

17. oktober 2006

En kraftig selvmordsbombe ramte mandag en lastbilkolonne med personale fra Sri Lankas flåde. Mindst 100 mennesker blev dræbt ved angrebet og omkring 150 andre såret. Angrebet skete i den nordøstlige del af Sri Lanka. Separatistbevægelsen De Tamilske Tigre (LTTE) menes at stå bag bombeanslaget, der skete nær byen Habarana, omkring 190 kilometer nordøst for Colombo. Der har i de seneste dage været meldinger om mange dræbte og sårede i forbindelse med en regeringsoffensiv på Jaffna-halvøen i den nordlige del af østaten. Samlet har den 30 år lange konflikt mellem landets singalesiske flertal og tamilske mindretal kostet over 60.000 mennesker livet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her