Læsetid: 1 min.

100 nye ph.d.'er i Ålborg

18. maj 2007

I løbet af en kort årrække vil det nordjyske fakultet kunne tilbyde forskeruddannelser til op mod 700, forklarer dekan Frede Blaabjerg. Baggrunden for de mange nye ph.d.-stipendiater er de ekstra midler til forskning, som universiteterne er blevet tilført fra Globaliseringspuljen. Men også 75 virksomheder bidrager med finansiering til de nye ph.d.'er. I dag har Det Ingeniør-, Natur- og Sundhedsvidenskabelige Fakultet på AU knap 350 ph.d.-studerende fra hele verden. Fordoblingen af forskeruddannelserne vil også give plads til både danske kandidater fra udlandet. Regeringens målsætning er, at antallet af ph.d.'er skal øges fra 1200 til 2400.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu