Læsetid: 1 min.

103 demonstranter smides ud af landet

19. december 2006

*Politiet får travlt med transporter til grænsen de kommende dage. Omkring 100 udenlandske demonstranter skal sendes ud af landet, og politiet kan ikke bare sætte dem af midt på Øresundsbroen eller ved grænsestationen i Padborg. Derfor bliver udlændingene, der især er svenskere, nordmænd, tyskere og hollændere, fragtet til 'passende steder', hvor politiet vil løslade dem, f.eks. Malmø eller Helsingborg samt ved færgen i Rødby eller Gedser. Og demonstranterne vil til en vis grad få deres transportønsker opfyldt, siger informationschef i Københavns Politi Flemming Steen Munch.

Ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her