Læsetid: 1 min.

19 dræbt af bilbomber i Mosul + Bagdad

19. januar 2007

*Bilbomber rystede torsdag både Iraks hovedstad, Bagdad, og Mosul i den nordlige del af landet med mindst 19 dræbte til følge. Samtidig lagde premierminister Nuri al-Maliki fornyet pres på Washington for at få bedre udstyr til den irakiske hær, så de udenlandske styrker kan trække sig ud af Irak. I alt bragte oprørere fem bilbomber til sprængning alene i Bagdad, oplyser sikkerhedskilder. I et interview i torsdagens udgave af den britiske avis The Times, siger Maliki, at hvis bare USA ville forsyne de irakiske styrker med flere våben, så kunne de bedre selv håndtere oprørerne i landet og dermed fremskynde den amerikanske militære tilbagetrækning.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu