Læsetid: 1 min.

26 dræbt i Irak

28. august 2006

oMeldingerne om bombeangreb i Irak kom næsten samtidig ind fra hele landet. Først blev ni dræbt af en bombe i Bagdad. Så omkom mindst 10 i selvmordsangreb i Kirkuk i det nordlige Irak. Og så kostede en selvmordsbombe syv livet i Basra i det sydlige Irak.Mens blodbladet fortsatte, og i alt 26 døde, opfordrede premierminister Nuri al-Maliki atter til forsoning. Og regeringschefen planlægger ifølge en ledende embedsmand en omdannelse af regeringen, der skal dæmpe volden og understøtte planen om national forsoning mellem de etnisk og religiøst delte irakere.Formålet med den større omrokering i den irakiske regering, kun 100 dage efter at koalitionen blev dannet, er at afsætte illoyale ministre.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu