Læsetid: 1 min.

40 løsladt

16. november 2006

*Iraks premierminister, Nuri al-Maliki, nedtoner betydningen af en massebortførelse på måske 100 mennesker.

"De fleste er dukket op igen, og i øvrigt er det ikke terrorisme," siger han.

Bortførelsen fandt sted fra ministeriet for højere uddannelse i Bagdad, Iraks hovedstad, tirsdag, og det er fortsat ikke klart, hvor mange der blev bortført. Regeringen har talt om 70 mennesker, vidner siger mindst 100.

Der savnes stadig et antal af de mennesker, der blev bortført af væbnede mænd i politiuniformer og kørt væk i politibiler. Adskillige familier til savnede sagde i går, at de ikke har set noget til deres pårørende, som blev bortført. I går sagde en talsmand for ministeriet, at omkring 40 var løsladt. 20 af dem blev løsladt i timerne umiddelbart efter bortførelsen.
ritzau/Reuters

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu