Læsetid: 1 min.

45 dræbt af selvmords-bomber

2. februar 2007

*Mindst 45 mennesker blev dræbt og 150 andre såret, da to selvmordsbombere torsdag slog til i det centrale Hilla, 120 km syd for den irakiske hovedstad, Bagdad, oplyser hospitals- og sikkerhedskilder. En lokal politimand bekræfter dødstallet og siger, at de to bomber eksploderede næsten samtidig. Ifølge andre rapporter fra Hilla var op mod 57 dræbt af det dobbelte bombeangreb. I Bagdad blev mindst 11 personer dræbt af bombeangreb. Samtidig viser nye opgørelser fra det irakiske indenrigsministerium, at der blev sat en uhyggelig rekord i januar. I sidste måned døde det hidtil højeste antal civile inden for en måned som følge af volden i Irak, 1971 personer.

ritzau/AFP

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her