Læsetid: 1 min.

60 frygtes omkommet efter jordskred

6. juli 2007

Et voldsomt jordskred i Mexico har formentlig kostet 60 mennesker livet. 60 mennesker frygtes omkommet, efter at en gennemblødt bjergside onsdag væltede ned over en bus på en afsidesliggende vej i Mexico.

Lokale redningsfolk sagde, at de ombordværende formentlig alle er dræbt, men regeringen sagde, at nogle stadig kan være i live. Efter flere dage med voldsom regn begravede bjergsiden i den sydlige delstat Puebla bussen fuldstændigt under et syv meter højt hav af mudder, væltede træer og kampesten. Efter flere timers redningsarbejde havde redningsmanskabdet kun formået at trække en død kvinde ud fra den begravede bus. ritzau/Reuters

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her