Læsetid: 1 min.

750.000 hjemløse i USA

26. januar 2007

*Næsten 750.000 amerikanere er hjemløse. Det viser en ny undersøgelse, der er gennemført af en lobbygruppe, som arbejder for at reducere antallet af hjemløse i USA.

"Rapporten viser, at alt for mange mennesker i USA stadig er hjemløse, selv om der er sket fremskridt," siger Nan Roman, der er leder af den nationale alliance i kampen for at sætte en stopper for hjemløshed. Af den første undersøgelse af antallet af hjemløse i USA i 10 år fremgår det, at i alt 744.313 amerikanere er hjemløse. I januar 2005 vurderede alliancen mod hjemløse, at 56 procent af USA's hjemløse bor på herberger, mens 44 procent bor på gaderne. 59 procent af de hjemløse er enlige, mens 41 procent er medlemmer af en hjemløse familie.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her